Gràcies per estar ahí

Gràcies per estar ahí

 

Cada vegada hi ha més persones que han canviat la seua manera de comprar, optant per un consum més responsable, sostenible i de qualitat. Aquest fet fa que el comerç local es mantinga, contribuint a la riquesa del poble i millorant la salut dels seus habitants.

Comprar a una tenda de barri té un encant especial. El tracte proper i personalitzat, la conversa que es dóna amb la persona que atén, el ritme més pausat que permet parar-nos i gaudir del moment de comprar o poder trobar productes de tota la vida que ja no es veuen a molts llocs.

A més, comprar a granel és un acte que beneficia al planeta, ja que evitem l’ús d’envasos que acaben al mar o a la muntanya i que suposen un cost ambiental cada vegada més car.

A la tenda de Més que Horta oferim productes de proximitat i ecològics. A l’hort busquem conservar varietats locals de verdures que a poc a poc han anat perdent-se. Quan la gent comença a comprar aquestes verdures nosaltres podem seguir plantant, guardant llavors i multiplicant-les… El vostre recolzament ens permet seguir endavant. Estem molt satisfets i agraïts de poder treballar per tantes persones que ja confien en el nostre treball.

Gràcies per estar ahí, aquest projecte el fem entre tots.

 

Compartir
Translate »