CARLOS VALLS OLCINA

NOSALTRES

CARLOS VALLS OLCINA

Com m’agrada la terra! No eixiria d’ací i tinc la sort de quasi no fer-ho. Els meus avis tenien un secanet entre oliveres i ametllers. Sempre m’agradava muntar cabanyes, fer els meus invents, donar ramal solt a la meua imaginació. També he estat un apassionat del cultiu de diverses plantes.

Vaig estudiar la llicenciatura de geografia que, per altra banda, també m’apassiona i que m’ha permés conéixer el meu entorn i saber on m’agrada estar. Quan vaig acabar els meus estudis, vaig tornar a Ontinyent, trobant els companys amb qui poder fondre la meua feina, la passió de cultivar plantes i el medi on m’agrada passar el meu temps.

L’agricultura és un sector on mai pares d’aprendre. De fet, des que vàrem començar, m’he centrat a investigar quines eren les varietats locals que es cultivaven a la contornada i la manera de treballar-les, a més de buscar sempre noves formes més eficients de fer les feines.

També tinc moltíssim interés en la cultura hortícola del poble, on encarregar-me dels bancals de reg a manta em permet gaudir d’aquesta cultura en perill que hauríem de reviure, viure i fer perdurar.

NOSALTRES
Translate »