TENDA

COM COMPRAR

POTS TRIAR ENTRE
3 MODALITATS
PER A FER LES
TEUES COMPRES

COM COMPRAR

1

1. DIRECTAMENT

Mercat municipal d’Ontinyent:
dilluns i dissabte de 8:00h a 13:30h
C/ Rafael Juan Vidal 24 d’Ontinyent:
Dimecres, dijous i divendres de 17:00h a 21:00h

2

2. PER LA WEB

Pots arreplegar la teua comanda dimecres i divendres al carrer Rafael Juan Vidal 24 d’Ontinyent.

A la nostra tenda online et tenim que donar d’alta nosaltres.
Tens que facilitar-nos el teu nom i cognom, una adreça de correu electrònic i si vols el teu número de telèfon.
Tindràs que dir-nos quin dia vols vindre a arreplegar la comanda.

Una volta fet el registre, rebràs cada setmana un correu amb el teu ENLLAÇ al punxar-lo et durà a la tenda perquè pugues fer la teua comanda. Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres al correu mesquehorta@gmail.com.

(LLEGIR MÉS)

Ja estàs a la tenda, Benvingut!!

Els productes estan dividits per categories: verdura, fruita, envasats,… i per productor en orde alfabètic. El productes t’apareixen de dalt cap a baix.

A la part de dalt, a l’esquerra tens un desplegable de categories, on pots anar directament a la categoria que t’interessa. I a la part de dalt al mig tens un buscador de productes on posant el principi de la paraula, t’ix a l’esquerra de la pantalla (dalt de tot) tots els productes amb eixe nom, punxant al producte, aniràs directament.

Hi ha productes que pots comprar per kg. o per unitats. També hi ha altres que tindràs que demanar per unitats però el seu preu és per kg, per exemple demanaràs 1 meló d’Alger que val a 1,00€/kg però sol pesar 2,5 kg. I hi ha productes que es venen per unitats.

Quan compres tindràs que clicar al signe + fins la quantitat que vulgues si t’has passat, clica el signe -. Si un producte pots comprar-lo per kg o per unitats, per defecte sempre compraràs per kg, si vols unitats caldrà que tu tries esta opció, es a dir, primer cliques al botó unitats i després poses les que vulgues. Veuràs que el producte se’n puja a la cistella que està dalt de tot a la dreta.

Quan ja hages fet la teua comanda, entres en la cistella de dalt i la confirmes. Si entres a la cistella i vols continuar amb la comanda, tens que prémer el botó OMITIR per tornar a la pàgina. També pots canviar el que has demanat en la cistella als botons + i – que t’apareixen. Si ja tens el que vols, clica al botó CONFIRMAR.

El programa t’envia un correu de confirmació a la teua adreça electrònica , si no el reps, posat en contacte amb nosaltres al correu mesquehorta@gmail.com.

3

3. PEL «WHATSAPP»

A través de whatsapp passem totes les setmanes el llistat de productes que tenim i ens pots fer la teua comanda.

Servim caixes a domicili
dilluns i divendres
de migdia

Translate »